Back to Top

FERIZAJ VILLAGE

Presentojmë qendrën tregtare në ambient të hapur “FERIZAJ VILLAGE”në qytetin Ferizaj që do të fillojë me punë në fillim të vitit 2018. Aty do të gjeni brendet më të njohura botërore dhe kosovare, siç janë: KFC, JUMBO, JYSK, NEPTUN, DON CAFFE, COMODITA, PRINC CAFFE, LTB, GARDA, LC WAIKIKI, etj. Ferizaj Village me sipërfaqe totale prej 27.000m2 qe do zhvillohet në tre faza, dhe do të ketē mbi 500 vendparkime në fazen e parë, kurse në total 1200 vendparkime.

More

OUR BRANDS

Uploaded image

KFC

Uploaded image

JUMBO

Uploaded image

jyks

Uploaded image

neptun

Uploaded image

lc waikiki

Uploaded image

COMODITA

Uploaded image

LTB

Uploaded image

Princ Caffe

Shops
Restaurants
Clothing Brands